66 Day Challenge – ny hälsobok

En vana skapas på 66 dagar och för att skapa nya vanor krävs disciplin, motivation och planering.

66 Day Challenge – ny hälsobok 1I sin nya bok, 66 Day Challenge, inspirerar Ulrika Davidsson till en hälsosammare livsstil genom att dela med sig av sina favoritrecept och bästa motivationstips för ett sundare liv med massor av ny energi. Den perfekta starten på 2020!

Enligt en vetenskaplig studie tar det 66 dagar att skapa en ny vana. Det har Ulrika tagit fasta på och utformat ett program på 9,5 vecka som innehåller olika former av kostscheman, allt för att läsaren ska hitta just sin favorit, samt planering och motivation för att lyckas.

66 Day Challenge,The Book Affair, är så mycket mer än bara en kokbok; genom hela boken guidar Ulrika läsaren vecka för vecka med lättlagade lågkalorirecept, inspiration, eftertanke och motivation. Boken innehåller dessutom övningar och råd runt motion, sömn och stress, allt för att både kropp och själ efter 66 dagar ska få en ny hälsosam livsstil.

– Nyckeln till framgång är att ligga steget före. Tänk till varje morgon: Vad har jag för utmaningar i dag? Hur ska jag planera för dem? Därför är min nya bok mer än bara recept. 66 Day Challenge är fylld med tips om hur du ska planera dina måltider, även på resa och på en restaurang, samt – framförallt – hitta DIN rätta motivation för att verkligen lyckas förändra din livsstil på längre sikt, säger Ulrika Davidsson, kostrådgivare och kokboksförfattare.