Apotea stänger under Earth Hour
Hem NYHETER Apotea stänger under Earth Hour

Apotea stänger under Earth Hour

Publicerat av: Redaktionen

Apotea.se, Sveriges största nätapotek, kommer att hålla stängt under Earth Hour på lördag den 30 mars mellan kl. 20.30 och 21.30.

Apotea stänger under Earth Hour 2”Som partner till Världsnaturfonden är det självklart för oss att stödja deras initiativ för att uppmärksamma en av vår tids största frågor, klimathotet. Under Earth Hour på lördag kommer det inte att vara möjligt att handla på vår sajt. Besökarna kommer i stället att mötas av en skylt om att det är stängt samt ett räkneverk som visar när vi öppnar igen”, säger Pär Svärdson, vd för Apotea.

Apoteas systerbolag Babyland, Widforss, Delitea och Happy Yachting kommer också att stänga sina webshoppar under den aktuella timmen.

Earth Hour är världens största miljömanifestation som arrangeras av Världsnaturfonden, WWF. Företag och hushåll uppmanas att släcka belysningen och stänga av icke nödvändiga elektriska apparater, som en signal till politikerna att ta krafttag för klimatet.

Earth Hour arrangerades för första gången 2007 och infaller alltid under en timme sista lördagen i mars. Kampanjen engagerar hundratals miljoner människor och förra året deltog 118 länder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>