Apoteket Juwelen i Borås vann tävlingen Årets kompetensapotek
Hem NYHETER Apoteket Juwelen i Borås vann tävlingen Årets kompetensapotek

Apoteket Juwelen i Borås vann tävlingen Årets kompetensapotek

Publicerat av: Redaktionen

Årets Kompetensapotek kommer från Apoteket.

Apoteket Juwelen i Borås vann tävlingen Årets kompetensapotek 1

Det segrande laget i Årets Kompetensapotek från Apoteket Juwelen bestod av Camilla Axelsson, Niklas Axelsson och Sara Wiesner och .

Apoteket Juwelen från Borås vann tävlingen i kamp med lag från andra apotekskedjor och slog i finalen Apotekets andra lag, Apoteket Universitetssjukhuset Örebro.

Tävlingen Årets kompetensapotek arrangeras av Apotekarsocieteten och är en form av frågesport inom det farmaceutiska området med tyngdpunkt på kundmötet på apotek. Tävlingen avgjordes i samband med mässan Apoteksforum. Syftet med Årets kompetensapotek är att främja en förbättrad läkemedelsanvändning och kunskaps- och kompetensutveckling inom hela läkemedelsområdet.

– Kunskap om läkemedel och hälsa är Apotekets kärna och något vi satsar mycket på att kunna förmedla i alla möten med våra kunder. Därför känns det väldigt roligt att våra apotek också var så framgångsrika i tävlingen, säger Apotekets chefsfarmaceut Louise Skalin.

I det vinnande laget från Apoteket Juwelen deltog Camilla Axelsson, Sara Wiesner och Niklas Axelsson. Apoteket blev Årets Kompetensapotek även 2016 och även då stod Apoteket Universitetssjukhuset Örebro för motståndet i finalen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>