Hem NYHETER Apoteksgruppen erbjuder avhämtning på samtliga apotek

Apoteksgruppen erbjuder avhämtning på samtliga apotek

Publicerat av: Redaktionen

För att Apoteksgruppens kunder ska känna sig trygga lanseras nu en tjänst som möjliggör för kunden att ringa sitt lokala apotek och beställa sina varor över telefon.

Apoteksgruppen erbjuder avhämtning på samtliga apotek 2

Apoteksgruppen erbjuder sina kunder att ringa in och beställa sina varor

Varorna kan sedan hämtas ut och betalas i lugn och ro utanför apoteket.

För att minska smittspridningen av Covid-19 har Apoteksgruppen sedan tidigare satt upp plexiglas på sina apotek, golvdekaler som underlättar för kunderna att hålla avstånd samt begränsat antal kunder som får vistas inne på apoteket samtidigt. Nu erbjuds också de som känner sig oroliga eller inte vill gå in i apoteken att ringa in för att lägga sin beställning, och sedan hämta varorna utanför.

– Vi erbjuder även e-handel där man beställer och betalar via vår hemsida och sedan hämtar sin beställning på eller utanför vårt apotek, men då alla våra kunder inte har mobilt bank-id eller av andra orsaker inte vill handla online så är detta ett bra komplement. Alla våra kunder ska känna sig säkra och trygga, särskilt alla som är i riskgrupp. De ska samtidigt kunna få den rådgivning de behöver – oavsett om de kommer in på sitt lokala apotek, om vi ger råd på telefon eller kommer ut till dem, säger Erik Sjögren, försäljningsdirektör på Apoteksgruppen.

För att göra sin beställning ringer kunden antingen direkt till sitt lokala apotek, eller till Apoteksgruppens växel på telefonnummer 0771–760 760 för att bli kopplade.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>