Attendo väljer Visolit för att skapa branschens bästa IT
Hem NYHETER Attendo väljer Visolit för att skapa branschens bästa IT

Attendo väljer Visolit för att skapa branschens bästa IT

Publicerat av: Redaktionen

För att bana vägen för företagets framtida tekniska utveckling har Attendo valt Visolit i ett relationsbaserat avtal för den centrala it-driften.

Attendo väljer Visolit för att skapa branschens bästa IT 2Med ett heltäckande mobilt och säkert arbetssätt kommer Attendos 16 000 anställda i Skandinavien kunna sköta samtliga administrativa arbetsuppgifter just där de befinner sig.

Framöver ska alla administrativa uppgifter, exempelvis journalföring, tidrapportering och schemaplanering, skötas med surfplattor eller mobiltelefoner med mera.

Samarbetet mellan Attendo och Visolit har strukturerats som ett så kallat relationsbaserat avtal. Det innebär en flexibel affärsrelation, där parterna gemensamt utformar både vision, målsättning, ansvarsfördelning och ömsesidiga krav. Slutmålet är att arbeta för ökad mobilitet och säkerhet i en molnbaserad miljö.

-Det här är ett modernt avtal som ger oss det vi behöver. Det kräver personlig mognad, transparens och avtalserfarenhet från båda parter för att det ska fungera. Med Visolit fann vi en partner som förutom mycket god kunskap om vårt företag också har en komplett tjänsteportfölj och förmågan att arbeta med omfattande integration i en hög förändringshastighet, säger Oskar Hägglund, CIO för Attendo.

-Vi ser fram emot ett samarbete som inte följer den traditionella formen av beställningskontrakt med ett på förhand exakt definierat innehåll. Den här typen av flexibelt samarbete främjar helt klart att vi tillsammans hittar den bästa vägen mot målet – att skapa omsorgsbranschens bästa IT, säger Terje Mjøs, koncernchef på Visolit.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>