Bactiguard vinner upphandling i Stockholm
Hem NYHETER Bactiguard vinner upphandling i Stockholm

Bactiguard vinner upphandling i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Bactiguard har vunnit en upphandling av urinkatetrar för Stockholms Läns Landsting (SLL) som möjliggör för både primär- och slutenvården att beställa Bactiguards infektionsförebyggande urinkatetrar.

Kontraktet är ett ramavtal, gäller i 2 år och kan förlängas med ytterligare 2 år. Bactiguard vinner upphandling i Stockholm 2

”Stockholms Läns landsting är Sverige största landsting och detta är därmed den största svenska upphandlingen av urinkatetrar. Vi är redan upphandlade i flera andra landsting  och att nu även Stockholm tar steget att införa infektionsprevention i sina upphandlingar är en viktig milstolpe och ett kvitto på vårt arbete här i Sverige”, säger Nina Nilsson, SVP Sales and Marketing på Bactiguard.

”Att både primär-och slutenvården omfattas av avtalet är positivt, då många patienter som behandlas med kateter under längre tid rör sig i båda områdena. Att kunna fortsätta med sin Bactiguard-kateter även efter utskrivning från sjukhuset är en klar fördel för Stockholms patienter,” fortsätter Nina Nilsson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>