Björn Borg vann första Healthy Business Awards
Hem HÄLSA Björn Borg vann första Healthy Business Awards

Björn Borg vann första Healthy Business Awards

Publicerat av: Redaktionen

Sportmodeföretaget Björn Borg AB fick i går ta emot utmärkelsen Healthy Business Awards 2016 under HR- och ledarskapsseminariet Healthy Business på Vasateatern i Stockholm.

bjorn-borgHealthy Business Awards lyfter fram och premierar goda exempel på företag som genom sitt strategiska hälso- och arbetsmiljöarbete skapar förutsättningar för att deras medarbetare ska vara hållbara över tid.

Juryns motivering löd:

”Ett företag som kopplar aktiviteter till tydliga mål och mäter måluppfyllelsen. Företaget inspirerar medarbetarna att delta i aktiviteter med lust och att ta ansvar för sitt eget välmående samtidigt som hälsoarbetet är kopplat till verksamheten och kulturen.

Vinnaren jobbar med hälsofrågor på ett strategiskt sätt och på en organisatorisk nivå. För att lyckas med det krävs kunskap, mod, uthållighet och en övertygelse om att det lönar sig att jobba med medarbetares och företagets hälsa.”

Lena Nordin, HR Director på Björn Borg AB, var på plats för att ta emot prisstatyetten som delades ut på scen.

– Vi är jätteglada och stolta över att ta emot det här priset. Det är ett resultat av hela teamets arbete, med kontinuerligt fokus på individuella målsättningar och hälsosamma aktiviteter som tar oss mot de målsättningarna. Tillsammans är vi starkast!, säger Lena Nordin, HR Director på Björn Borg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>