Camanio Care knyter skaparen av BikeAround till sig som seniorrådgivare
Hem NYHETER Camanio Care knyter skaparen av BikeAround till sig som seniorrådgivare

Camanio Care knyter skaparen av BikeAround till sig som seniorrådgivare

Publicerat av: Redaktionen

Anne-Christine Hertz, skaparen av BikeAround, blir ny seniorrådgivare inom Active Life på Camanio Care.

Camanio Care knyter skaparen av BikeAround till sig som seniorrådgivare 1

Anne-Christine Hertz på Google

Anne-Christine Hertz arbetar vid Hälsoteknikcentrum Halland och kommer nu även att bidra med sitt kunnande till Camanio Cares vidareutveckling.

Anne-Christine Hertz skapade upplevelsecykeln BikeAround. Idag är hon verksamhetsansvarig vid Hälsoteknikcentrum Halland och fortsätter att utveckla goda lösningar inom välfärdsteknik. Nu har Camanio Care, som idag äger BikeAround, knutit Anne-Christine till sig i rollen som seniorrådgivare inom Active Life.

– Anne-Christine Hertz är expert inom sitt område bidrar ständigt till nya lösningar och idéer för ett aktivt liv. BikeAround ger människor över hela världen möjlighet till en värld av nya upplevelser samtidigt som man kan återuppleva egna minnen. Insatsen som Anne-Christine gör för människors livskvalitet är enorm och vi är otroligt glada att få samarbeta närmare med varandra igen, säger Jasmine Dahlberg, Head of International Sales på Camanio Care och projektledare för samarbetet.

Anne-Christine Hertz träder in i sin roll som seniorrådgivare med omedelbar verkan och kommer att agera på konsultbasis. I rollen ingår bland annat att identifiera relevant forskning, hålla föreläsningar, delta i utvecklingsarbete och agera rådgivare vid produktutveckling.

– Jag har alltid sett på digitalisering och teknikutveckling som en katalysator för att öppna upp världen för inte bara de tekniskt kunniga, utan också för de äldre som ofta lever i ett digitalt utanförskap. BikeAround var ett sätt som vi hittade för att få det att hända, men det är bara ett exempel. Möjligheterna är mycket större än så och om vi bara använder vår fantasi kan vi åstadkomma ännu mer spännande saker. Jag ser verkligen fram emot samarbetet med Camanio Care, så innovativa lösningar kan komma ännu fler människor till del, säger Anne-Christine Hertz.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>