Capio och Alva Barnklinik går samman
Hem HÄLSA Capio Närsjukvård och Alva Barnklinik går samman

Capio Närsjukvård och Alva Barnklinik går samman

Publicerat av: Redaktionen

Capio Närsjukvård har slutit avtal om att förvärva 100% av aktierna i Alva Barnklinik.

Anders Nilsson, barnläkare och ägare till Alva Barnklinik, har valt Capio som långsiktig förvaltare av sitt företag Alva Barnklinik.

Alva Barnklinik är ett mycket välrenommerat företag, som bedriver mottagningar inom barnmedicin och barnpsykologi vid tre mottagningar i Stockholm – Södermalm, Hagastaden och Sickla. Därtill en BVC.

– Efter att grundligt ha tänkt igenom frågan kom jag fram till att Capio, som genom gott track record och inte minst är stiftelseägt, är det bästa alternativet. Därför förhandlade jag bara med dem, och vi har nu en uppgörelse, att Capio köper Alva Barnklinik och övertar ägarskapet, säger Anders Nilsson, Alva Barnkliniks grundare.

Med hög kompetens inom barnmedicin, kvalificerade barnläkare och barnsjuksköterskor är Alva ett av de ledande företagen inom Vårdval Stockholm. På motsvarande nivå drivs psykologmottagningar för utredning och behandling av ADHD och de största enheterna för stöd vid psykisk ohälsa inom avtalsområdet.

Capio och Alva Barnklinik går samman

– För Capio kommer Alva Barnklinik att kunna bidra med stark kompetens inom Barn- och ungdomsmedicin och på ett fint sätt komplettera våra barnmorskemottagningar, barnavårdscentraler och vårdcentraler men även möjliggöra utökade vårdkedjor, säger Fredrik Gunmalm, VD för Capio Närsjukvård.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>