Cardo Health utser produktchef för att accelerera tillväxtresa
Hem HÄLSA Cardo Health utser produktchef, Johan Persson för att accelerera tillväxtresa

Cardo Health utser produktchef, Johan Persson för att accelerera tillväxtresa

Publicerat av: Redaktionen

Johan Persson, börjar på Cardo Health som produktchef.

Med sina 5 års erfarenhet som läkare och sina 4 års erfarenhet inom digital hälsa kommer Johan föra med sig ovärderlig erfarenhet till Cardo Health och deras resa mot att demokratisera tillgången till sjukvård.

Med sin bakgrund som läkare, var Johan Persson en av de tidiga medarbetarna på en startup inom digital hälsa.

I sina roller som Expansions- och Internationell Produktchef spelade han en nyckelroll i företagets internationella expansion. Hans ansvar omfattade även projekt- och programledning samt förändringsledning. Utöver sin erfarenhet inom digital hälsa, har Johan även arbetat på en strategi och organisationskonsultfirma inom global hälsa i Berlin.

Johan tog sin läkarexamen och kandidatexamen i informatik på Lunds universitet. Han studerade också industriell ekonomi vid Linköpings tekniska högskola och ETH, Swiss Federal Institute of Technology, i Zürich.

Cardo Health utser produktchef för att accelerera tillväxtresa

Johan Persson

Han börjar nu på Cardo Health och kommer därmed ta del av deras spännande resa mot att bli den ledande bolaget inom digital hälsa på tillväxtmarknader. Med sin bakgrund som läkare, erfarenhet av produktutveckling och global hälsa passar Johan utmärkt för denna roll och ser fram emot möjligheten att skapa tillgång till sjukvård av hög kvalitet till rimlig kostnad.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>