Coala Life växlar upp
Hem NYHETER Coala Life växlar upp

Coala Life växlar upp

Publicerat av: Redaktionen

Coala Life växlar upp organisationen ytterligare med ny Styrelseordförande, Styrelseledamot, Affärsutvecklingsansvarig och Customer Experience Manager.

Coala Life växlar upp 1

Från vänster: Liselott Kilaas, Johanna Öberg, Anna Hernegran och Malin Sendén.

– Vi välkomnar en super-kvartett och accelererar vidare som ledaren inom digitala lösningar och tjänster för hjärtat, kommenterar Philip Siberg, VD för Coala Life.

Liselott Kilaas har tillträtt som ny styrelseordförande i Coala Life. Liselott har en 30-årig karriär med sig som bland annat VD för vårdkoncernen Aleris och som styrelseledamot I Telenor ASA och Norges Centralbank. Idag sitter Liselott bland annat i styrelsen för Orkla ASA, Den Norske Veritas (DNV) och Peab AB.

– Jag är mycket engagerad i hälsofrågor och jag ser en stor potential i Coala Life och hur medtech kan bidra till att förbättra vården, säger Liselott Kilaas, ny styrelseordförande i Coala Life. Jag tror att vi har en spännande och intressant produkt och jag hoppas att många vill använda sig av Coalan, jag är entusiastisk.

Johanna Öberg har tillträtt som ny styrelseledamot i Coala Life. Johanna är VD för Memira, Skandinaviens största vårdkoncern inom ögonlaser och linsbytesoperationer. Johanna har en lång karriär med sig, bl.a. genomfört en turn-around av mediekoncernen Stampen som VD, lett bolag inom Kinnevik-koncernen och startat upp tidningen Metro i Puerto Rico.

Anna Hernegran har rekryterats som Business Development Manager. Hon kommer närmast från Philips Healthcare där hon ansvarade för försäljning inom Imaging och dessförinnan Cardiology. Anna har en lång karriär inom Philips-koncernen och medicinsk teknik och hennes fokus på Coala kommer främst att vara att vidareutveckla och driva försäljningen i vården och med samarbetspartners.

Malin Sendén har anställts som Customer Experience Manager och kommer närmast från Global Kinetics, ett medicinteknikbolag. Malin kommer fokusera på att Coala levererar den bästa kundupplevelsen till konsumenten, patienten och vården.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>