dingdong levererar nu test för självprovtagning till dörren inom 10 minuter
Hem COVID-19 dingdong levererar nu test för självprovtagning till dörren inom 10 minuter

dingdong levererar nu test för självprovtagning till dörren inom 10 minuter

Publicerat av: Redaktionen

Dynamic Code fortsätter att göra test med självprovtagning i hemmet mer tillgängliga för konsumenter.

Nu inleds ett samarbete med matleveransföretaget dingdong för att kunna erbjuda expressnabba leveranser till hemmet.

dingdong levererar nu test för självprovtagning till dörren inom 10 minuterDetta ökar tillgängligheten och hastigheten för konsumenter som vill ta ett test för att möjliggöra en säker diagnos och efterföljande vård.

Matleveransföretaget dingdong levererar livsmedel inom 10 minuter i Stockholms innerstad samt Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Nu inkluderas även Dynamic Codes tester för självprovtagning för gluten- och laktosintolerans, Covid-19, halsfluss och vinterkräksjuka.

– En ökad tillgänglighet gör att självprovtagning blir en naturlig del i människors. Med våra tester får individen ett säkert testsvar och ger därmed snabb tillgång till diagnos och behandling. Med dingdong kan vi öka tillgängligheten och öka hastigheten för att få hem ett test med självprovtagning, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

– Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder så viktig och relevant produkt i vårt sortiment. Självprovtagning i hemmet är en viktig pusselbit i det nya vårdlandskapet och genom oss ringer vi på dörren med ett test 10 minuter efter beställning, säger Anders Carlsarv, grundare av dingdong.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>