Doktor24 värvar Public Affairs Manager från Sveriges läkarförbund
Hem NYHETER Doktor24 värvar Public Affairs Manager från Sveriges läkarförbund

Doktor24 värvar Public Affairs Manager från Sveriges läkarförbund

Publicerat av: Redaktionen

Doktor24 har anställt Erik Kjellin, senast tf presschef och kommunikationsstrateg på Sveriges läkarförbund, och utökar därmed sitt kommunikationsteam med en Public Affairs Manager.

Doktor24 värvar Public Affairs Manager från Sveriges läkarförbund

Erik Kjellin

– Hälso- och sjukvården har begränsade resurser och vården måste flexibelt kunna möta patienter med olika behov på olika sätt i olika situationer. I teknik som innebär att vi kan öka den digitala tillgängligheten, effektivt nyttja gemensamma resurser och samtidigt frigöra värdefull tid för vårdpersonalen ligger svaret på många av vårdens stora utmaningar. Med verktyg i framkant och strategiska samarbeten är Doktor24 Group unikt positionerade i den digitala omställningen, säger Erik Kjellin.

Erik Kjellin kommer närmast från Sveriges läkarförbund där han under fem år arbetat som kommunikationsstrateg och tf presschef. Tidigare har han bland annat arbetat med näringspolitik på Vårdföretagarna inom Almega.

– Erik Kjellin har en god kunskap om debatten, aktörerna och terrängen och med sin bakgrund i fack- och professionsorganisation samt arbetsgivar- och branschorganisationer inom området, en förståelse för olika perspektiv. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans, säger Sara Dannborg, kommunikationschef Doktor24.

Erik Kjellin anställs på Doktor24 Group och kommer att arbeta med både Doktor24, en digi-fysisk vårdgivare, samt Platform24, ett hälsoteknikföretag som erbjuder mjukvaruplattformar till offentliga och privata vårdaktörer. Doktor24 Group strävar efter att göra vården mer tillgänglig, resurseffektiv och öka kvaliteten på vården som ges till patienterna, samtidigt som man överbryggar klyftan mellan fysisk och digital vård.

– Med ett tydligt fokus på att integrera digital och fysisk vård arbetar Doktor24 för en ansvarsfull och effektiv digitalisering av svensk sjukvård. Det händer väldigt mycket inom det här området sett till både utveckling och policy, jag ser därför fram emot att, tillsammans med mina kollegor, lyfta digitaliseringens potential och arbeta långsiktigt med att stärka relationen till våra intressenter, säger Erik Kjellin.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>