E-legitimationsdagarna: välkommen till Folkets hus 11–12 maj
Hem EVENT E-legitimationsdagarna: välkommen till Folkets hus 11–12 maj

E-legitimationsdagarna: välkommen till Folkets hus 11–12 maj

Publicerat av: Redaktionen

E-legitimationsdagarna – mötesplatsen för Sveriges digitalisering drar i gång den 11–12 maj på Folkets hus.

På plats kommer du att kunna nätverka och utbyta erfarenhet med över 50+ talare och hundratals deltagare.

Den digitala transformationen förändrar samhället och därmed även den offentliga sektorn i grunden. Identiteten är lika viktig i det digitala samhället som i det fysiska. Via en digital identitet möjliggörs ett välfungerande utbyte mellan medborgare, tjänsteutövare och kommuner, landsting, myndigheter och även privata utförare av offentliga tjänster.

‍E-legitimering är med andra ord en nyckelförutsättning för att framgångsrikt kunna digitalisera Sverige. Under två dagar samlas ett brett nätverk av samverkanspartners och experter i ämnet, från såväl leverantörssidan som från det offentliga, för att synliggöra sammanhang kring digitaliseringen ur ett svenskt-, nordiskt-, europeiskt och globalt perspektiv.

E-legitimationsdagarna: välkommen till Folkets hus 11–12 maj

Syftet med eventet är att skapa en bred förståelse om varför digital identitet, integritet och tillgänglighet är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering, hur alla delar hänger ihop, och – inte minst – visa vad man behöver göra. Eventets fokus är att skapa kontaktytor mellan deltagarna och de som kan hjälpa till med frågor kring e-legitimering och digitalisering. I direkt anslutning till kongresshallen kommer det att finnas en stor utställningsyta där ni kommer att kunna träffa många av de myndigheter och leverantörer som har svaren på era praktiska utmaningar. Det kommer även att arrangeras ett mingel efter e-legitimationsdagarnas första dag!

E-legitimationsdagarna kommer att hållas på Folkets hus de 11–12 maj. 11 maj: 08:30 – 20.00 (AW-mingel från 17:35), 12 maj: 08.30 – 15.20.

Vi på IT Media Group kommer att vara på plats för att berätta mer om vårt mediehus som representerar åtta nyhetssajter (tillika sju branscher) och vårt kommande arbete. På plats kommer du att kunna träffa vår VD Annika Guldroth, Carin Von Stransky och Jelena Minic från marknad. Vi ser oerhört fram emot att träffa och lära känna våra läsare under mässan!

Köp dina biljetter här.

Hoppas att vi ses!

Så hittar du till eventet:

Adress: CCC Folkets Hus, Barnhusgatan 12–14, Stockholm

På gångavstånd från Stockholms Centralstation och Arlanda Express, ligger Folkets Hus.

Vid ankomst till Folkets Hus i Stockholm guidas du av skyltar och entrévärdar till registreringen där du hämtar upp din namnbricka. Deltagare som anmält tvådagarsbiljett behåller namnbrickan synlig under bägge dagarna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>