Fitbit Blaze tilldelas pris på ISPO
Hem HÄLSA Fitbit Blaze tilldelas pris på ISPO

Fitbit Blaze tilldelas pris på ISPO

Publicerat av: Redaktionen

Fitbit, som är marknadsledande inom ”Connected health & fitness”, har på ISPO-mässan i München tilldelats en prestigefylld utmärkelse för sin senaste produkt Fitbit Blaze.

Den nya smarta träningsklockan som presenterades i januari och som kommer till svenska butiker i mars, utsågs bland 90 andra produkter till vinnare i kategorin ”Performance”. Dessutom lanserar nu Fitbit sin träningsapp FitStar på fler europeiska språk.

Fitbit Blaze är en smart träningsklocka fullpackad med innovativa funktioner för att hjälpa dig att få ut det mesta av din aktivitet och träning, med utbytbara armband och notisfunktion – allt samlat i en klocka för att passa in i ditt liv.Fitbit Blaze

– Den här utmärkelsen stöttar vårt arbete med att leverera innovativa, hälsofokuserade och bärbara aktivitetsmätare som ger människor större kunskap och insikt om sin övergripande hälsa och samtidigt kontroll över sina hälso- och träningsmål. Vi utvecklade den här smarta träningsklockan med avancerade funktioner för att hjälpa dig ta träningen till nästa nivå samtidigt som vi lade mycket fokus på designen. Träningsklockan ska vara en accessoar som passar din personliga stil. Den är vår smartaste, stiligaste och mest motiverande aktivitetsmätare hittills. Fitbit Blaze blir en del i vårt breda utbud av aktivitetsmätare så att alla ska kunna hitta en variant som passar både livsstil och mål, säger Gareth Jones, VD och General Manager för Fitbit EMEA. Träna med stil – med den smarta träningsklockan Fitbit Blaze innehåller en kombination av innovativa och noggrant utvalda funktioner, designad för att motivera och ge en maximal träningsupplevelse med avancerad vägledning och coachning. Det är en tilltalande, mångsidig klocka med fokus på design som kan anpassas för att matcha din personliga stil – samtidigt som den stöttar dig att nå dina mål.

Fitbit Blaze har förbättrade funktioner som FitStar av Fitbit, träningspass på skärmen, uppkopplad GPS, kontinuerlig handledsbaserad mätning av puls (PurePulse, Multi Sport Mode och SmartTracks automatiska igenkännande av träning som motiverar att nå dina mål.

Fitbit Blaze har fokus på stil med en slimmad design, en pekskärm i färg med anpassningsbara gränssnitt och utbytbara armband och ramar för att enkelt kunna matcha din personliga stil och smidigt bäras från jobbet direkt till träningen.

Fitbit Blaze är utvecklad för att passa in i ditt liv och fokuserar på de funktioner som på ett enkelt sätt hjälper dig mäta din aktivitet och träning. Fitbit Blaze visar även de viktigaste notiserna från din mobiltelefon; samtal, sms och kalendernotiser. Fitbit Blaze har en batteritid på upp till fem dygn. FitStar-appen för personlig träning lanseras nu på fler europeiska språk FitStar™ by Fitbit är en separat app där du har tillgång till ett bibliotek av personliga träningsfilmer. En nyhet är att FitStar nu i april lanseras även på franska, tyska och spanska.

– Precis som Fitbit’s vision är vårt mål med FitStar att motivera så många människor som möjligt att leva ett hälsosamt liv. Att göra FitStar personlig träning tillgängligt på fler lokala språk har varit en av våra viktigaste prioriteringar, säger Mike Maser, medgrundare av FitStar by Fitbit.

Tre av de mest populära FitStar-passen finns tillgängliga direkt i träningsklockan Fitbit Blaze, ingen smart telefon eller app behövs. De tre passen som kommer finnas tillgängliga helt gratis från FitStar är:

”Warm It Up” (8 minuter)

”7 minute Workout”

”10-minute Abs”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>