Fitbit lanserar ny premiumguide och coaching-erbjudande baserad på din hälsodata
Hem HÄLSA Fitbit lanserar ny premiumguide och coaching-erbjudande baserad på din hälsodata

Fitbit lanserar ny premiumguide och coaching-erbjudande baserad på din hälsodata

Publicerat av: Redaktionen

Fitbit lanserar nu betaltjänsten Fitbit Coach, Audio Coaching-sessioner och Guided Health Programs som erbjuder dynamiska, personliga och målbaserade träningsprogram för att du ska kunna uppnå positiva hälsoresultat.

Fitbit, marknadsledande inom wearables, lanserar idag en ny premium guide och coaching-erbjudande som utformats för att analysera din Fitbit-data och ge dig ett anpassat träningsprogram, och andra verktyg skräddarsydda för dina specifika mål.Fitbit lanserar ny premiumguide och coaching-erbjudande baserad på din hälsodata 2

De första verktygen som lanseras med detta erbjudande är Fitbit Coach-appen, som ersätter nuvarande Fitstar Personal Trainer-appen. Den nya appen kombinerar de populära video-träningspassen med nya ljudbaserade coaching-program för att hjälpa dig att förbättra din uthållighet, fart och form.

Fitbit introducerar även Guided Health Programs bestående av en steg-för-steg guide, personliga insikter, pedagogiska verktyg och belöningar för att uppmuntra positiva beteendeförändringar och hälsoresultat. Under 2018 och framåt kommer Fitbits nya premiumerbjudande att inkludera avancerade verktyg med ett bibliotek av träningsprogram utvecklade av Fitbits rådgivningspanel, för att ge dig hälso- och träningscoachning personlig för dig.

– Denna nya premiumtjänst är nästa kapitel för Fitbit – med smartare, mer anpassningsbara och personligare upplevelser för våra användare och som uppmuntrar deras positiva hälsoresultat. Vi har dessutom planer att öppna plattformen för andra- och tredjepartspartners i framtiden. På detta vis kommer vårt premiumerbjudande att växa med nytt innehåll och nya verktyg för att ge användare en enklare väg för att förbättra sin hälsa, säger Jon Oakes, produktchef på Fitbit.

Dynamiska träningspass, anpassade för dig
Den nya Fitbit Coach-appen slås samman med Fitstars dynamiska träningspass som anpassas vartefter du utvecklas. Den använder sig av din Fitbit-data för att rekommendera videos och de nya ljudbaserade träningspassen baserade på din träningsnivå och dina mål. Forskning visar att 85 procent av de som använder videobaserade träningspass från Fitstar (nu i Fitbit Coach) i åtminstone fem sessioner ser en ökning i styrka.

  • Träningspass med kroppsvikt: Välj vilken personlig tränare som ska guida dig genom video-träningen som anpassas efter dina framsteg och ger feedback. Tekniken bakom Fitbit Coach kommer att uppdatera varje framtida träningspass baserat på din feedback, precis som en personlig tränare.
  • Nya Audio Coaching: Öka din uthållighet, hastighet och kom i form genom att lyssna på över 40 ljudbaserade träningsprogram utformade för löpning och promenad. Håll dig motiverad med varierande svårighetsgrad, längd, tränare och musik. Nya sessioner för crosstraining och styrketräning kommer under 2018.
  • On-demand-träning: Få tillgång till dina favoritpass eller välj pass med kroppsvikt baserade på tid, svårighetsgrad eller träningsform för att få steg-för-steginstruktioner fokuserade på form och teknik.
  • Rekommenderade träningspass: Se rekommenderade övningar i Fitbit Coach-appen baserade på din aktivitetsdata. Om du till exempel cyklade igår kommer appen att t ex föreslå ett pass med fokus på mage, armar och bröst så att dina ben får vila.

Vägledning för att uppmuntra en hälsosam livsstil
Oavsett om du försöker springa din första 5 km-runda eller börja äta nyttigare, så kommer funktionen Guided Health Programs att ge dig stöd och verktyg för att hjälpa dig att komma dit. Varje flerveckorsprogram kombinerar personlig vägledning och skräddarsydda instruktioner steg-för-steg. Tillsammans med utbildande verktyg och hälsoinsikter uppmuntrar funktionen positiva resultat.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>