Hälsodagarna Sverige i 10 städer!
Hem EVENEMANG Hälsodagarna Sverige i 10 städer!

Hälsodagarna Sverige i 10 städer!

Publicerat av: Redaktionen

Enligt en studie framtagen av Nordiska Ministerrådet äter svenskar mest ohälsosamt i norden.

Hälsodagarna Sverige i 10 städer! 2

Svenska barn är också de som är mest fysiskt inaktiva och här visar nya studier starka samband mellan fysisk aktivitet och stora hälsoproblem. Fysisk aktivitet förlänger livet och skyddar oss mot fysisk och mental ohälsa. 1.6 & 2,6 miljonerklubben har arbetat för hälsa och välmående i snart 20 år (nästa år jubileum!) där vår kampanj Hälsodagen runt om i landet är en av många delar för att främja en aktiv och hälsosam livsstil. Nu är det dags igen!

Se städer och info här

I september anordnas vår kampanj Hälsodagen i flera städer i Sverige.

Hälsodagen är 1.6 & 2,6 miljonerklubbens årliga kampanj där vi uppmuntrar till bättre livsstil med fokus på vår hälsa, välbefinnande och vikten av att komma ut i naturen och röra på sig.

Heldag med fokus familjen

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>