Folktandvården möter småbarnsföräldrar på digital mässa
Hem NYHETER Folktandvården möter småbarnsföräldrar på digital mässa

Folktandvården möter småbarnsföräldrar på digital mässa

Publicerat av: Redaktionen

Den 22–25 oktober är Folktandvården Stockholm på plats på den digitala mässan Underbara barn och bjuder bland annat på ett webbinarium med barntandläkaren Joakim Levin, tips och råd om barns tandhälsa och möjlighet att chatta med Folktandvårdens medarbetare.

När kommer de första tänderna, vad gör man om ens barn slår ut en tand och hur tar man hand om sitt barns tänder så att de håller hela livet?

På Underbara barn-mässan den 22–25 oktober får småbarnsföräldrar svar på frågor om barns tänder och råd om tandhälsa.

Folktandvården möter småbarnsföräldrar på digital mässa

Mother giving fruit sauce to baby boy

Bland annat bjuder vi på Folktandvården på ett webbinarium där Joakim Levin, specialisttandläkare inom barntandvård, gästar studion och svarar på vanliga frågor från föräldrar.

I vår digitala monter kan besökarna också ta del av filmer om hur man borstar tänderna på barn i olika åldrar, chatta med Folktandvårdens medarbetare, spana in appen Rocka munnen och inte minst se den animerade succéfilmen ”Moa går till tandläkaren” med över en miljon visningar på YouTube.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>