Förberedelser inför konsensusmötet angående EUDOR-A
Hem NYHETERFORSKNING Förberedelser inför konsensusmötet angående EUDOR-A

Förberedelser inför konsensusmötet angående EUDOR-A

Publicerat av: Redaktionen

Emotras förbereder nu veckas konsensusmöte.

Ett trettiotal deltagare från de medverkande klinikerna väntas till Rom för genomgång av resultaten och erfarenheterna från den europeiska kliniska Förberedelser inför konsensusmötet angående EUDOR-A 2multicenterstudien, EUDOR-A. Mötet genomförs under två dagar, 29 och 30 mars.

Den 31 mars publiceras pressmeddelande som sammanfattar vad mötet kommit fram till. I samband med European Psychiatric Associations internationella kongress i Florens, 1- 4 april, kommer studien och studieresultaten att presenteras för forskare och psykiatriska specialister från en lång rad olika länder.

Under två dagar i nästa vecka samlas deltagarna i den europeiska kliniska multicenterstudien, EUDOR-A i Rom för att analysera studieresultaten och erfarenheter från användningen av EDOR. Offentliggörande av de slutsatser som dragits kommer att ske dagen efter mötet, den 31 mars 2017.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>