Forenede Care öppnar idag sin verksamhet för palliativ vård och ASiH i Roslagens sjukhus
Hem NYHETER Forenede Care öppnar idag sin verksamhet för palliativ vård och ASiH i Roslagens sjukhus

Forenede Care öppnar idag sin verksamhet för palliativ vård och ASiH i Roslagens sjukhus

Publicerat av: Redaktionen

Forenede Care kommer hyra hela plan fem på Roslagens sjukhus och ska bedriva en specialiserad palliativ vårdavdelning, SPSV, med ca 20 platser på uppdrag av Region Stockholm.

Till ROS flyttar även ASiH-verksamheten Norrtälje Roslagen.

– Det kan vara tufft för närstående att behöva åka långt för att besöka en svårt sjuk anhörig, så jag tror att det kommer bli värdefullt att vi kan erbjuda den här specialiserade vården på plats här i vår kommun. Jag var själv sjuksköterskestudent i de här lokalerna för flera år sedan, så jag vet att de passar väldigt bra för vår verksamhet. Dessutom är jag som Norrtäljebo extra glad att vi kommer använda de här lokalerna, säger Hanna Österholm, ansvarig enhetschef på Forenede Cares verksamhet på ROS.

– Vi är glada för detta långsiktiga engagemang och jag och mina medarbetare ser fram emot att få vara Norrtälje kommun till gagn lång tid framöver, säger Susanna Gerhard Affärsområdeschef Forenede Care

Forenede Care driver verksamheter inom vård och omsorg i Sverige med ca 4400 anställda. Forenede Care är del i den familjeägda Forenede-koncernen, ett av de största omsorgs- och serviceföretagen i Norden med totalt 9000 medarbetare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>