FitForMe förvärvar Baricol Bariatrics AB
Hem NYHETERFORSKNING Förvärv Baricol Bariatrics AB av FitForMe

Förvärv Baricol Bariatrics AB av FitForMe

Publicerat av: Redaktionen

Under juli månad förvärvades Baricol Bariatrics AB av FitForMe.

 FitForMe utvecklar och säljer kosttillskott samt bedriver medicinsk forskning i mer än 29 länder för att förbygga bristsjukdomar efter bariatrisk kirurgi.

Bolaget är världsledande på området med säte i Rotterdam, Nederländerna. Genom förvärvet skapas möjligheter att stödja fler patienter att upprätthålla goda rutiner och förebygga medicinska komplikationer på lång sikt efter fetmaoperationen.

Haris Fazlic, VD Baricol Bariatric AB: ”Vår gemensamma resa för att förse fler patienter och vårdpersonal med lösningar som har en vetenskaplig grund och en världsomspännande plattform har precis börjat. Vi kommer att fortsätta att söka efter fler vägar för bättre stöd, för såväl patienter som vårdpersonal.”

Baricol Bariatrics AB är ett Göteborgsbaserat life science-bolag med säte i Göteborg som är marknadsledande i Norden på området och erbjuder patienter som genomgått bariatrisk kirurgi ett komplett supplementeringsalternativ som tillsammans i kombination med appen BariBuddy stödjer patienten till ett hälsosamt liv efter operation.

FitForMe förvärvar Baricol Bariatrics AB

Simon Hamer, VD FitForMe: ”Vi är glada över att nu ha Baricol-teamet med oss. Baricol har stor kunskap om den skandinaviska marknaden och de har utvecklat den innovativa digitala applikationen BariBuddy. Vi vill göra sådana innovationer tillgängliga på en global skala.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>