Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Glöm inte Coronas inverkan på den psykiska hälsan – Hjärnkoll Stockholms ambassadörer föreläser nu över Zoom!

Glöm inte Coronas inverkan på den psykiska hälsan – Hjärnkoll Stockholms ambassadörer föreläser nu över Zoom!

Publicerat av: Redaktionen

Det är viktigt att vi inte glömmer hur Corona påverkar den psykiska hälsan, inte minst bland de som lever med psykisk ohälsa.

Glöm inte Coronas inverkan på den psykiska hälsan - Hjärnkoll Stockholms ambassadörer föreläser nu över Zoom! 3Nu föreläser Hjärnkoll Stockholms ambassadörer över det digitala videomötesverktyget Zoom. Företag och organisationer kan låta sina anställda se föreläsningarna var de än befinner sig. Ambassadören kan föreläsa från sitt hem och alla åhörare kan interagera och ställa frågor under föreläsningen. Deltagarna får en länk och ett lösenord till föreläsningen, så att de lätt kan ansluta.

Hjärnkolls ambassadörer har alla egen erfarenhet av psykisk ohälsa och förläser bland annat om psykiatriska diagnoser som Bipolär, Shizofreni, Psykos, ADHD, Asperger, ADD, OCD, BDD, men också i kombination med migration, ätstörning, självskadebeteende, kriminalitet, slutenvård, missbruk, föräldraskap, anhörig, hemmasittande och våld i hemmet.

Förläsningarna fokuserar alltid på det konstruktiva genom att berätta om de strategier man använder som hjälpt. Syftet är att sprida hopp och kunskap.

– Passa på att fortbilda er personal med en föreläsning om psykisk ohälsa nu, säger Lou Rehnlund, regional samordnare för Hjärnkoll Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>