GoCo House välkomnar MedTech-exklusiva rådgivare till GoCo Health Innovation City
Hem HÄLSA GoCo House välkomnar MedTech den exklusiva rådgivare till GoCo Health Innovation City

GoCo House välkomnar MedTech den exklusiva rådgivare till GoCo Health Innovation City

Publicerat av: Redaktionen

MedTech-konsulterna Clarvin, Devicia, Kickfile, Lea Reg & Limulus Bio väljer GoCo House som sitt nya kontor i Västsverige.

Som fullservicepartners till MedTech- och IVD-företag är GoCo Health Innovation City och det nya Life Science-klustret ett självklart val.

– Läget och atmosfären på GoCo House är perfekt. Matchningen mellan vår grupps passion och djupa medicintekniska expertis och det visionära modet från GoCo öppnar upp för många spännande projekt framöver, säger Elisabeth Liljensten, VD på Devicia.

Genom ett nära samarbete mellan företagen Clarvin, Devicia, Kickfile, Lea Reg och Limulus Bio kan de tillsammans erbjuda heltäckande lösningar för medicintekniska- och IVD – bolag inom exempelvis strategiskt och regulatorisk rådgivning, kliniska studier, kvalitetsledningssystem och biokompatibilitet. Nästa år flyttar bolagen in i GoCo House med ambitionen att fortsätta växa och att tillsammans med både nya och befintliga samarbetspartners driva branschen framåt.

– Vi delar samma vision som GoCo. Då vi är nominerade experter som arbetar globalt med standardisering kan vi ge våra kunder ett inre perspektiv på de förändrade regelverken. Detta är en grundläggande princip för alla våra företag och vi ser fram emot att dela med oss av vår kunskap i det nya life science-forumet som GoCo House kommer att bli, förklarar Sofia Nordgren VD för Kickfile.

– Det personliga mötet är ovärderligt. I GoCo House har en ny mötesplats för life science-företag i Västsverige skapats som öppnar upp för nya möjligheter till kunskapsutbyte. Vi längtar efter att få flytta in, säger Åsa Runnäs, vd på Clarvin.

GoCo House välkomnar MedTech-exklusiva rådgivare till GoCo Health Innovation City

Elisabeth Liljensten

Alexander Kronberg, affärsutvecklare på GoCo Health Innovation City, ser mycket glädjande på att partnerföretagen nu väljer GoCo.

– Det är väldigt roligt att få hit expansiva bolag som partnerföretagen. Jag är fullt övertygad om att deras expertis kommer komma till sin fulla rätt här hos oss. På GoCo House finns möjlighet att växa, framförallt att växa tillsammans. Den typ av tjänst som bolagen erbjuder är nödvändiga för att stödja utvecklingen inom life science och jag ser dessutom att de kommer bidra stort till hela samverkanskulturen, säger Alexander Kronberg.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>