GPX Medical byter namn till Neola Medical den 28 juni 2022
Hem HÄLSA GPX Medical byter namn till Neola Medical AB den 28 juni 2022

GPX Medical byter namn till Neola Medical AB den 28 juni 2022

Publicerat av: Redaktionen

GPX Medical AB har efter beslut på bolagstämman den 19 maj 2022 nu fått det nya bolagsnamnet Neola Medical AB registrerat hos Bolagsverket.

Bolaget går därför vidare med namnbytet och genomför nödvändiga justeringar tills lanseringsdatum den 28 juni 2022.

GPX Medical byter namn till Neola Medical den 28 juni 2022

Hanna Sjöström, vd för GPX Medical

Namnbytet till Neola Medical AB medför genomgående förändringar i samband med lanseringsdagen den 28 juni. Bolaget kommer att handlas med den nya tickersymbolen NEOLA på marknadsplatsen Nasdaq First North Growth Market, dessutom kommer en ny grafisk profil och webbplats lanseras.

Syftet med namnbytet är att bättre kunna ta internationell position i medtech-branschen och förtydliga fokus på för tidigt födda barn, det vill säga neonatal intensivvård.

”Det nya namnet Neola Medical AB är direkt kopplat till bolagets produkt Neola, som används för kontinuerlig monitorering av lungorna hos för tidigt födda barn. Namnet är internationellt gångbart och har redan ett brett varumärkesskydd. Strategiskt innebär det även att bolaget fokuserar på att ta marknadsposition inom neonatal intensivvård”, säger Hanna Sjöström, vd för GPX Medical.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>