Gustave Roussy, ett ledande europeiskt cancercenter, väljer Elektas Versa HD
Hem NYHETERCANCERVÅRD Gustave Roussy, ett ledande europeiskt cancercenter, väljer Elektas Versa HD

Gustave Roussy, ett ledande europeiskt cancercenter, väljer Elektas Versa HD

Publicerat av: Redaktionen

csm_Elekta-Versa-HD-_19_9be554da0e  PARIS, 1 september 2015 – Gustave Roussy har tilldelat Elekta (EKTA-B.ST) en order på fyra Versa HD™ linjäracceleratorer, vilka ska ersätta den befintliga installerade basen av konkurrerande system.

Gustave Roussy, ett ledande allsidigt europeiskt cancercenter, startade under 2013 ett program med målet att bli en tydlig ledare inom strålterapi i Europa. Förvärvet av Versa HD stärker sjukhuset i sin csm_Elekta-Versa-HD-_22_ce7319f25cambition att möjliggöra innovation inom den mänskliga, vetenskapliga och teknologiska revolutionen i kampen mot cancer.

Versa HD har utformats för att vara det mest avancerade och mångsidiga behandlingsystemet på marknaden. Med Versa HD har läkarna flexibiliteten att erbjuda traditionella strålbehandlingar för många olika typer av små och stora tumörer i hela kroppen, samtidigt som den möjliggör behandling av mycket komplex cancer som kräver en extrem dosprecision.csm_Elekta-Versa-HD-_21_fd0b9e253c

– Elekta delar Gustave Roussys syn på cancervård liksom deras värderingar som innovation, dynamisk kraft och samarbete. Vårt samarbete kommer att gynna såväl sjukhuspersonalen som de tusentals patienter som behandlas årligen, säger Ian Alexander, CCO på Elekta.

För två år sedan installerade Gustave Roussy även MOSAIQ®, Elektas onkologiinformationssystem. Ordern för Versa HD-systemen bokfördes under Elektas första kvartal för räkenskapsåret 2015/16.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>