Gymleco stödjer Bröstcancerförbundet med sin egna Squat for Boobs kampanj
Hem NYHETERCANCERVÅRD Gymleco stödjer Bröstcancerförbundet med sin egna Squat for Boobs kampanj

Gymleco stödjer Bröstcancerförbundet med sin egna Squat for Boobs kampanj

Publicerat av: Redaktionen

År 2020 skapade Gymleco #SquatforBoobs för att samla in pengar till svenska Bröstcancerförbundet.

Kampanjen var så pass lyckad att Gymleco kör om kampanjen under oktober månad i år och hoppas på ännu mer engagemang.  

Oktoberkampanjen innebär att Gymleco skänker pengar varje gång en person tränar med deras Belt Squat maskin, publicerar på Instagram med hashtaggen #squatforboobs samt taggar in @gymleco.

Bröstcancer är idag den vanligaste formen av cancer hos kvinnor och nära 8000 kvinnor i Sverige drabbas varje år.

Bröstcancerförbundet är en organisation som fokuserar enbart på bröstcancer och som stödjer både forskning och medlemmar. De har nära 11 000 medlemmar och 32 bröstcancerföreningar, runt om i Sverige, som finansierar forskning, sprider kunskap kring prevention och driver opinionsbildning i bröstcancerfrågor.

“Det finns många anledningar varför vi väljer att fortsätta med #squatforboobs” berättar Linda Sotkasiira, Marknadansvarig på Gymleco.

”Grundanledningen är att vi vill vara med och kämpa mot bröstcancer genom att dels skänka pengar till Bröstcancerförbundet men förhoppningsvis också belysa om förbundet och deras arbete genom att väcka folks intresse.
I och med att Squat for Boobs är känt sen innan och togs emot väldigt bra hoppas vi på att ännu fler vågar och tar sig tid att träna för en bra sak.

Gymleco stödjer Bröstcancerförbundet med sin egna Squat for Boobs kampanjVi tycker även att det är roligt att kampanjen leder till träningsglädje. Att träna ska vara kul och givande. Genom att bidra till bröstcancerförbundet kanske vi ger någon en anledning att köra ett extra benpass.”

Kampanjen #squatforboobs börjar idag 1:a oktober och alla är välkomna att delta.

Delta genom att:

1. Ta en bild eller video av dig själv eller någon annan när ni tränar med Gymlecos Belt Squat maskin

2. Använd hashtagen #squatforboobs

3. Tagga in @gymleco

4. Publicera på din Instagramstory eller flöde

Gymleco kommer reposta och publicera videos och bilder från kampanjen under hela oktober månad. Följ @gymleco för att ta del av innehållet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>