Immunovia lanserar hemsida på svenska
Hem NYHETER Immunovia lanserar hemsida på svenska

Immunovia lanserar hemsida på svenska

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Immunovia AB sin hemsida på svenska som en del i att öka sin närvaro på de nordiska hemmamarknaderna.

mats grahn

Mats Grahn, VD Immunovia

Företagets globala webbplats lanserades för ett år sedan och online-rapporter visar ett stort antal besökare från hela världen.

Sedan i december förra året, då bolaget noterades på Nasdaq Stockholm First North, tillkommer många ytterligare besök till webbplatsen från den svenska publiken.

”När vi nu börjar växa globalt och expandera till strategiska marknader, är det mycket viktigt för vår framgång att lokala kunder och investerare kan ta del av och lära sig om våra lösningar och nyheter på svenska. Vår nya svenska hemsida är ett ytterligare steg i vårt kontinuerliga uppdrag att möta våra intressenters behov; från investerare, till kliniker, till betalare och till patienterna”, säger Mats Grahn, VD på Immunovia.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>