Loomis Sverige AB ingår avtal med företaget Inify Laboratories
Hem NYHETERCANCERVÅRD Inify Laboratories ska samarbeta med Loomis Sverige AB

Inify Laboratories ska samarbeta med Loomis Sverige AB

Publicerat av: Redaktionen

Loomis Sverige AB, med säkra och spårbara transporter, ingår avtal med företaget Inify Laboratories som erbjuder cancerdiagnostik genom ultramoderna laboratorietjänster inom patologi.

– Ett mycket glädjande besked, det här är ett prestigeuppdrag, ett viktigt uppdrag att bli delaktig i framtidens patologi. Inify göra verklig skillnad för cancerdiagnostiken, säger Karin Stålhandske, CEO Loomis Sverige AB. Vi på Loomis erbjuder säkra och spårbara transporter med specialutbildad personal och växer inom området.
Innovativ matchning

– Partnerskapet med Loomis Sverige är en innovativ matchning, mellan medicin och värdetransporter. Patientprover är ju i allra högsta grad värdefulla och ska hanteras därefter. Säkra, effektiva och spårbara transporter är en nyckelkompontent för våra kunder och det finns i Loomis DNA, säger Fredrik Palm, CEO Inify Laboratories. Med Loomis som partner känner vi oss fullständigt trygga med att patienternas prover når oss i rätt tid, med högsta säkerhet.

Loomis Sverige AB ingår avtal med företaget Inify Laboratories

Inify gör verklig skillnad för cancerdiagnostiken, säger Karin Stålhandske, CEO Loomis Sverige AB. Loomis erbjuder säkra och spårbara transporter med specialutbildad personal och växer inom området.

Minskar patientens väntetid

Inify Laboratories arbetar initialt med prostatacancer. Genom ett AI-assisterat arbetsflöde minskar patientens väntetid från provtagning till besked. De nationella målen anger att patienten ska få besked inom 11 dagar från när vävnadsprovet tas, men under 2022 var det bara 11 procent av alla provtagna män som fick sitt besked inom den tiden.

Loomis full spårbarhet

Loomis Sveriges transporter har full spårbarhet och specialutbildad personal och säkerställer kvalitet med specialdesignade emballage. Transporter kommer ske från urologimottagningar runt om i Sverige till Inifys anläggning i Solna. Loomis AB är ett internationellt bolag och blir även Inifys partner vid etablering utanför Sverige.

– För oss på Loomis Sverige är det viktigt att kunna erbjuda specialanpassade lösningar för specifika produkter eller sortiment med särskilda krav, säger Stefan Johansson, försäljningschef Loomis Sverige AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>