Hem NYHETER Inspirationsträff om digitalt anhörigstöd

Inspirationsträff om digitalt anhörigstöd

Publicerat av: Redaktionen

Coronapandemin fortsätter och restriktioner från regering och myndigheter gör att också formerna för anhörigstöd behöver förändras.

Inspirationsträff om digitalt anhörigstöd 2

Illustration: Mattias Gordon

Välkommen till en träff för inspiration och erfarenhetsutbyte kring hur anhörigstöd kan ges digitalt. Inspirationsträffen riktar sig till dig som träffar anhöriga i ditt arbete.

Innehåll:

  • Goda exempel från kommuners anhörigstöd
  • Så här kan det tekniska lösas
  • Bra att tänka på när vi träffas digitalt
  • Tankar om att vara med i digital samtalsgrupp
  • Så här kan Nationellt kompetenscentrum anhöriga hjälpa till

När: Tisdagen den 1 december kl. 10.00-11.30 och tisdagen den 19 januari kl. 10.00 – 11.30. Inspirationsträffarna kommer ha samma innehåll, du behöver alltså endast gå på en av dem.

Hur: Vi möts genom den digitala plattformen Zoom. Du kommer att få en möteslänk i förväg. Under mötet är du med genom bild och ljud.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>