IRRAS lanserar next-generation IRRAflow i USA
Hem NYHETERE-HÄLSA IRRAS lanserar nu next-generation IRRAflow i USA

IRRAS lanserar nu next-generation IRRAflow i USA

Publicerat av: Redaktionen

Next-generation IRRAflow kontrollenhet har designats för att förbättra arbetsflödet för sjukvårdspersonalen som behandlar kritiskt sjuka patienter med intrakraniella blödningar.

Uppgraderingarna som gjorts av IRRAflow kontrollenhet och dess mjukvara, för att förbättra den övergripande användarupplevelsen, inkluderar interaktiva handledningar, intuitiv programvara med uppgraderad grafik, förbättrat behandlingsarbetsflöde och en ny design för dräneringsuppsamling.

IRRAS meddelar idag den kommersiella lanseringen av next-generation IRRAflow kontrollenhet, företagets senaste innovation för att förbättra behandling av patienter med intrakraniella blödningar i USA. Next-generation IRRAflow är en validering av företagets fortsatta arbete med att förbättra användarupplevelsen av IRRAflow under behandling av kritiskt sjuka patienter.

IRRAflow-systemet erbjuder avancerad vätskehantering för att behandla kritiskt sjuka patienter med intrakraniella blödningar, genom en kontinuerlig spolning som späder ut det uppsamlade och giftiga restpartiklarna. Detta gör det lättare att ta bort och förhindrar att dessa partiklar blockerar dräneringshålen, vilket gör att vätskan kan dräneras kontinuerligt under hela behandlingen. IRRAflows kombination av automatisk spolning och kontrollerad dränering resulterar i färre komplikationer och bättre dränering.

Lanseringen av next-generation IRRAflow kontrollenhet kommer att förbättra användarupplevelsen genom att tillhandahålla:

  • IRRAS lanserar next-generation IRRAflow i USASteg-för-steg interaktiva handledningar för att vägleda systeminstallationer,
  • Möjlighet att följa ytterligare patientdata för att bättre kunna bedöma patientens tillstånd under varje timme av behandlingen,
  • Ett intuitivt grafiskt användargränssnitt som förenklar behandlingens arbetsflöde och justeringar av behandlingsparametrar, och
  • En ny design som ger fler möjligheter för en optimerade vätskedränering.

Klicka på länken https://www.youtube.com/watch?v=2P7aV4-b4XI för att uppleva next-generation IRRAflow-systemet.

De första exemplaren av next-generation IRRAflow systemet har skickats ut till de första kunderna i USA. Utbildning av personalen pågår och de första behandlingarna av patienter väntas inom en snar framtid.

”Sedan IRRAflow-systemet lanserades i USA har vårt team arbetat nära våra kunder för att bedöma hur vi kan utveckla våra produkter för att förbättra resultaten för de kritiskt sjuka patienterna,” säger Will Martin, VD för IRRAS. “Vårt team har tagit emot feedback från våra kunder och använt oss av den för att utveckla nästa generation av IRRAflow. Responsen från kunderna hittills bekräftar att de uppgraderingar som har gjorts av systemet kommer att förbättra användarupplevelsen, förkorta utbildningstiden och förbättra vår förmåga att stödja patientbehandlingar på distans. Var och en av dessa faktorer kommer att avsevärt förbättra patientresultaten och bidra till fortsatt försäljningstillväxt.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>