Jojka bryter ny mark genom att etablera sig inom vårdsektorn
Hem NYHETERIT-LÖSNING Jojka bryter ny mark genom att etablera sig inom vårdsektorn

Jojka bryter ny mark genom att etablera sig inom vårdsektorn

Publicerat av: Redaktionen

Jojka har tecknat avtal med två företag som tillhandahåller bokningssystem som hjälper vårdgivare med planeringen så att deras patienter kommer på inbokade möten med läkare, kiropraktorer och rehab personal

Jojka bryter ny mark genom att etablera sig inom vårdsektorn 2Det totala inledande ordervärdet som samarbetet genererar är ca 700 000 SEK. Avtalen är nyttjanderelaterade och tecknade på 2 år med ett års automatisk förlängning. Ordervärdet förväntas stiga över tid på samma sätt som för Jojkas övriga kunder.

”Jag tycker att det är otroligt stimulerande att vår tjänst lockar kunder från andra branscher än de vi traditionellt arbetar med. Det visar att vi tänkt rätt med byggandet av vår nya plattform, säger Rutger Lindquist, VD för Jojka Communications AB i en inledande kommentar. Vi ser betydande tillväxtmöjligheter inom denna sektor då SMS är otroligt effektivt och uppskattat vad gäller påminnelser säger Rutger Lindquist i en avslutande kommentar.”

Genom att fokusera på användarvänlighet och enkelhet i vår plattform bidrar vi till att våra kunder når fram med sina budskap. Budskap som initierar positiva reaktioner och bygger relationer.

Allt börjar med ett SMS som läses av 97% inom 3 minuter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>