CLS demonstrerar TRANBERG-systemet på Southwest Prostate Cancer Symposium i USA
Hem NYHETERCANCERVÅRD CLS demonstrerar TRANBERG-systemet på Southwest Prostate Cancer Symposium i USA

CLS demonstrerar TRANBERG-systemet på Southwest Prostate Cancer Symposium i USA

Publicerat av: Redaktionen

Clinical Laserthermia Systems AB (publ) deltar vid konferensen ”23rd Annual Southwest Prostate Cancer Symposium” genom att ställa ut och demonstrera TRANBERG|Thermal Therapy System, det vill säga CLS mobila laserenhet och tillhörande engångprodukter för behandling med bildstyrd fokal laserablation.

CLS demonstrerar TRANBERG-systemet på Southwest Prostate Cancer Symposium i USA 2Konferensen hålls på Fairmont Scottsdale Princess, Arizona, USA, den 12-15 april 2018.

På ”23rd Annual Southwest Prostate Cancer Symposium” samlas bland annat ledande urologer och onkologer – experter inom prostatacancer – för att diskutera nya rön och tekniska innovationer när det gäller såväl diagnostisering som behandling av lokaliserad och avancerad sjukdom.

– Den här typen av nischade möten är utmärkta tillfällen för oss att visa upp TRANBERG-systemet och att knyta kontakter med ledande läkare, som är mycket engagerade i att hitta nya eller kompletterande behandlingsmetoder för prostatacancer, säger Dan Mogren, CCO på CLS.

Mer om 23rd Annual Southwest Prostate Cancer Symposium

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>