Hem NYHETER Kliniska data för Episealer presenteras på ortopedikongress i Storbritannien

Kliniska data för Episealer presenteras på ortopedikongress i Storbritannien

Publicerat av: Redaktionen

Episurf Medical meddelar idag att bolagets knäimplantatteknologi och kliniska resultat presenteras vid det 6:e årsmötet för UK Biological Knee Societity, den 30-31 januari i Cambridge, Storbritannien.

Kliniska data för Episealer presenteras på ortopedikongress i Storbritannien 3Med Dr. M. Högström vid Sports Medicine Umeå, Sverige, har bjudits in till mötet för att hålla en presentation med titeln ”Metal Mini Prosthesis for Focal Chondral Lesion”. Presentationen baseras på kliniska resultat från en europeisk multicenterstudie med 100 patienter i åldern 35 – 60 år som befinner sig i “behandlingsglappet” och som har genomgått behandling av avgränsade broskskador med knäimplantatet Episealer®.

”Det pågår en stor multicenterstudie av Episealer®-implantatet i sex europeiska länder, och vi är väldigt glada över att kliniska resultat från denna studie presenteras vid detta viktiga möte” säger Pål Ryfors, CEO Episurf Medical.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>