Konsultbolaget Acceptus tar ledningen inom hälsa, sjukvård och omsorg
Hem HÄLSA Konsultbolaget Acceptus tar nu ledningen inom hälsa, sjukvård och omsorg

Konsultbolaget Acceptus tar nu ledningen inom hälsa, sjukvård och omsorg

Publicerat av: Redaktionen

Acceptus, ett konsultbolag inom vård och omsorg för både offentliga och privata rådgivare, är stolta över att meddela sitt förvärv av Ledningsbolaget, en nyckelspelare inom expertstöd till vård och omsorg inom både offentliga som privata vårdgivare.

Denna strategiska åtgärd markerar ett betydande steg framåt för Acceptus när företaget fortsätter att utöka sin marknadsnärvaro och befästa sin position inom området interim management och ledarskapsutveckling i branschen.

Ledningsbolaget, känt för sin expertis inom förändringsarbete, interimsledning och ledningsstöd, har varit en drivkraft inom hälso- och sjukvården för både offentliga och privata rådgivare i 25 år.

Med en imponerande meritlista av referenser av strategiska specialister med åtagande om hög kvalitet i de tjänster de levererar, har Ledningsbolaget byggt upp ett starkt rykte bland kunder och konkurrenter i hela Sverige.

Acceptus förvärv av Ledningsbolaget är ett bevis på företagets hängivenhet och dess engagemang för att erbjuda kunder lösningar inom området ledarskapstjänster. Genom att kombinera Acceptus starka resurser och kompetenser med Ledningsbolagets specialiserade kunskap och erfarenhet skapar förvärvet förutsättningar för nyskapande framsteg inom ledarskap inom svensk hälso– och sjukvård och omsorg.
– Vi är entusiastiska över att välkomna Ledningsbolaget till Acceptus-koncernen, säger Anette Cederberg, VD för Acceptus. Detta förvärv harmoniserar sömlöst med vår strategiska vision och möjliggör för oss att öka vårt utbud samtidigt som vi ger kunderna ett bredare spektrum av ledarskapslösningar för att möta framtida behov. Vi ser fram emot att kombinera våra inom ledarskapsutveckling i vården och leverera stort värde till våra kunder.

Förvärvet förväntas leda till spännande utveckling inom ledarskap, inklusive utbildningar och kurser inom ledarskap samt digitalisering och e-hälsa. Kunder hos både Acceptus och Ledningsbolaget kan förvänta sig en sömlös övergång med minimala störningar för pågående projekt och tjänster.

Konsultbolaget Acceptus tar ledningen inom hälsa, sjukvård och omsorg

Anette Cederberg, VD för Acceptus och Lena Lyckenvik, VD för Ledningsbolaget som förvärvats av Acceptus.

Både Acceptus och Ledningsbolagets kunder kommer fortsatt att få samma engagemang och stöd som de har kommit att förvänta sig samtidigt som de drar nytta av de synergieffekter som skapas genom sammanslagningen.
– Vi ser med spänning och trygghet fram emot detta nästa steg för Ledningsbolaget och möjligheten att stödja och utveckla svensk sjukvård med en bredare uppsättning av resurser och kompetenser, säger Lena Lyckenvik, VD för Ledningsbolaget.

Med de kombinerade styrkorna hos två branschledare är siktet inställt på att driva förändringsarbete, ledarskapsutveckling och utbildning för området ledarskap inom vård och omsorg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>