Hem NYHETERINFORMATIONSSÄKERHET Kraftfull powerbank med trådlös laddning!

Kraftfull powerbank med trådlös laddning!

Publicerat av: Redaktionen

Med den här smarta powerbanken kan du ladda din mobil utan laddningssladd genom trådlös Qi-laddning.

Kraftfull powerbank med trådlös laddning! 3Tryck mobilen mot powerbankens sugproppar så sitter den stadigt på plats och börjar direkt ladda. Med mobilen fäst mot powerbanken kan du säkert lägga den i väskan utan att den lossnar.

Powerbanken är perfekt för dig med en mobil som har stöd för Qi-laddning. Den får enkelt plats i väskan eller jackfickan och du slipper att ta med dig en sladd.

Powerbanken har även en vanlig USB-utgång på sidan så att du även kan ladda en enhet som inte har trådlös laddning. Du kan dessutom använda den trådlösa laddningsplattan samtidigt som du laddar via USB-utgången för att ladda två enheter samtidigt.

LED-dioderna på baksidan visar Powerbankens batterinivå. Powerbanken finns i två olika styrkor, 6000 mAh och 10000 mAh och laddas upp med en USB-C-kabel eller med en Mikro USB-kabel. En Mikro USB-kabel följer med i förpackningen och du kan ladda enkelt Powerbanken från en dator eller en väggadapter (ingår ej).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>