Kry öppnar vaccinationsmottagning på Borås Kongress
Hem NYHETER Kry öppnar vaccinationsmottagning på Borås Kongress

Kry öppnar vaccinationsmottagning på Borås Kongress

Publicerat av: Redaktionen

När Västra Götalandsregionen snart drar i gång sista fasen av vaccineringen så kommer Kry efter en upphandling att öppna fyra nya vaccinationsmottagningar.

Kry öppnar vaccinationsmottagning på Borås KongressTotalt kommer drygt 15 000 patienter i veckan i Borås, Göteborg och Trollhättan kunna vaccineras av Krys vårdpersonal.

I Borås kommer vaccineringen ske i Expohallen på Borås Kongress med en kapacitet på ca 2000 doser i veckan och beräknas starta under andra halvan av maj.

”Vi är av flera skäl mycket glada över det här samarbetet, dels kommer våra lokaler till användning och vår verksamhet kan löpa på med lite annan inriktning fram till dess att läget förbättrats. Dels att vi kan hjälpa Kry och VG-regionen med att få boråsarna vaccinerade så snabbt och smidigt som möjligt.” säger Janne Johansson, sälj- och marknadsansvarig på Borås Kongress.

Vaccineringsmottagningen kommer att vara öppen måndag till fredag och ha generösa öppettider och bokning av vaccinationstid sker via Krys bokningssystem. All information kommer finnas på 1177.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>