Learning to Sleep har nu lanserat i USA
Hem NYHETERIT-LÖSNING Learning to Sleep har nu lanserat i USA

Learning to Sleep har nu lanserat i USA

Publicerat av: Redaktionen

För ett par veckor sedan lanserade Learning to Sleep appen som hjälper människor med sömnproblem på den amerikanska marknaden och den har redan fått hundratals nedladdningar.

Lanseringen skedde på den stora konferensen Health 2.0 i Santa Clara. Learning to Sleep var ett av de fyra nordiska bolag som blev utvalda att presentera sig och de öppnar nu ett representationskontor i Silicon Valley för att snabbare ta marknadsandelar i USA. Bolaget har sedan tidigare ett brett kontaktnät med aktörer it-hälsa.sesåsom Johnson & Johnson. Kontaktnätet byggdes upp under programmet Plug and Play i Silicon Valley, samma acceleratorprogram som Dropbox och Paypal deltog i under sin uppbyggnad.

Under konferensen kunde bolaget följa upp sitt nätverk och också knyta nya kontakter.  De presenterade sig bland annat på Microsoft Reactor i San Fransisco för 500 personer varav 100 var amerikanska investerare. Learning to Sleep kunde då berätta om sina långt gångna diskussioner med hårdvaruleverantörer om att samarbeta för att utöka funktionaliteten i appen. En del av de nya funktionerna lanseras redan i november på mässan Web Summit med fler än 50 000 besökare.

Bolagets app bygger helt och hållet på kliniskt bevisade metoder inom KBT. Under behandlingsprogrammet får användaren konkreta tips och övningar för att förbättra sin sömn. Appen kan kopplas till de flesta armband som kan mäta sömn vilket gör att användaren på ett enkelt sätt kan följa sin utveckling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>