Lisa Norén ny medlem i Strikersoft eHealth Advisory Board

Strikersoft förstärker sin eHealth Advisory Board med Lisa Norén.

Lisa Norén

– Vi fortsätter att bygga upp vår eHealth Advisory Board för att stödja både vår egen expansion och samtidigt hjälpa våra kunder och partners inom eHälsa, och vi är därför väldigt glada att få Lisa Norén som ny medlem, säger Fredrik Wångberg, CEO Strikersoft.

– Lisas breda erfarenhet av både hemsjukvård, primärvård och slutenvård tillsammans med uppdrag som bl.a. utvecklingschef inom vården gör henne till en smått unik nyckelspelare i vårt team, fortsätter Fredrik Wångberg. Hon har dessutom ett enormt driv och en nyfikenhet inför nya digitala lösningar som verkligen smittar av sig.

Bryggan mellan vården och IT

– Jag ser mig själv som bryggan mellan vården och IT, säger Lisa Norén. Det händer så mycket spännande och bra inom eHälsa just nu, och det ska bli kul att få stötta både Strikersoft och deras kunder och partners på denna resa.

Lisa Norén har tidigare arbetat på bl.a. Täby centrum-doktorn, Förenade Care och som Verksamhetschef Geriatrik samt utvecklingschef på Praktikertjänst N.Ä.R.A. Lisa får titeln Senior Medical Advisor eHealth.

Strikersoft utvecklar verktyg för digitalisering av vården som höjer kvalitén, minskar administrationen och ökar patientmedverkan. Strikersoft är partner till CGM.