LloydsApotek når ut med hemleveranser i hela Sverige genom Best Transport
Hem NYHETER LloydsApotek når ut med hemleveranser i hela Sverige genom Best Transport

LloydsApotek når ut med hemleveranser i hela Sverige genom Best Transport

Publicerat av: Redaktionen

Med start i maj kommer 6,5 miljoner svenskar kunna nås av LloydsApoteks innovativa apotekstjänster.

LloydsApotek når ut med hemleveranser i hela Sverige genom Best Transport 2Apotekskedjan, som satsar på ett brett sortiment med särskild expertis inom hud och värk, börjar nu med hemleveranser genom Best Transport.

LloydsApotek har idag 78 apotek fördelade på ett 40-tal orter över hela Sverige. I takt med att LloydsApotek växer vill företaget nu erbjuda snabba och flexibla hemleveranser. I samarbete med Best Transport erbjuder LloydsApotek hemleveranser vardagar kl 18-22 med möjlighet till samma dag-leverans.

– Vi vill erbjuda attraktiva leveransalternativ för våra kunder och genom vårt samarbete med Best Transport kan vi erbjuda snabba och flexibla hemleveranser med stor geografisk täckning, säger Fredrik Lindblad, Digital Director på LloydsApotek.

För LloydsApotek har det utöver snabbhet och flexibilitet varit viktigt att kunna nå ut till en stor geografi. Genom Best Transport når företaget 6,5 miljoner svenskar med sina hemleveranser.

– Best Transports hemleveranser har en stor geografisk täckning och vårt leveransområde fortsätter att växa i snabb takt. Tack vare ett smart uppbyggt nätverk kan vi dessutom leverera snabbt, till och med samma dag, till en stor del av Sveriges befolkning. Det är en oerhörd styrka och något som vi är glada för att LloydsApotek nu kommer kunna dra nytta av, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>