MAG och Cancerfonden lanserar Rosa Bandet-quiz i Quizkampen
Hem NYHETERCANCERVÅRD MAG tillsammans med Cancerfonden lanserar Rosa Bandet-quiz i Quizkampen

MAG tillsammans med Cancerfonden lanserar Rosa Bandet-quiz i Quizkampen

Publicerat av: Redaktionen

MAG Interactive är stolta över att tillsammans med Cancerfonden lansera ett Rosa Bandet-quiz i Quizkampen.

Under oktober kommer Quizkampenspelare i Sverige, Norge, Finland och Danmark att kunna spela quizet, vars innehåll är utformat av både Cancerfonden och Quizkampenteamet i syfte att öka kunskapsspridningen om Rosa Bandet och bröstcancer.

“Vi är väldigt glada att tillsammans med Cancerfonden ha arbetat fram ett Rosa Bandet-quiz för att ytterligare uppmärksamma kampen mot bröstcancer under oktober månad.Cancerfonden är en organisation med ett samhällsändamål som vi mer än gärna står bakom.Vi hoppas att Rosa Bandet-quizet i Quizkampen kommer att vara kunskapsspridande och engagerande för våra spelare,” säger Louise Carell, Product Lead på Quizkampen.

I Quizkampens shop erbjuds även spelarna att köpa ett särskilt rosa paket under oktober månad där 30% av intäkterna av varje köp kommer att doneras till Cancerfonden för att stödja svensk cancerforskning. MAG kommer även att matcha spelarnas köp av rosa paket med extra donationer till Cancerfonden.

MAG och Cancerfonden lanserar Rosa Bandet-quiz i Quizkampen“Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt helhetstänk och öka engagemanget för den livsviktiga cancerforskningen i befintliga och nya målgrupper, därför är vi väldigt glada för detta nya, spännande samarbete med MAG Interactive och teamet bakom Quizkampen,” säger Veronica Espmark, Enhetschef privat insamling och marknad på Cancerfonden.

Rosa Bandet-quizet är tillgängligt att spela i Quizkampen i Sverige, Norge, Finland och Danmark från 6 oktober och hela månaden ut.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>