Mindmancer expanderar inom e-hälsa
Hem EVENEMANG Mindmancer expanderar inom e-hälsa

Mindmancer expanderar inom e-hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Kamerabevakningsföretaget Mindmancer förstärker affärsområdet Mindcare e-hälsa genom rekryteringen av Eric Pettersson.

Med en åldrande befolkning ställs högre krav på välfärden. För Mindmancer expanderar inom e-hälsa 2att möta framtidens behov genomgår omsorgen en digitalisering i syfte att öka kvalité och säkerhet. Mindmancers Mindcare-system, som baseras på bolagets patenterade intelligenta kamerateknologi, levererar en marknadsledande kameratillsyn. Mindcare-teamet förstärks nu genom rekryteringen av Eric Pettersson som ny E-health Manager. Eric har en mångårig erfarenhet inom e-hälsa och välfärdsteknologi.- Vi är mycket nöjda med denna strategiska rekrytering. Eric Pettersson har en lång erfarenhet och kompetens inom området. Vi ser omfattande potential inom affärsområdet e-hälsa och ser därför fram emot att hälsa Eric välkommen till teamet, säger Marcus Bäcklund, vd på Mindmancer.

Eric kommer senast från Joice Care AB där han under sex år var vd och lanserade den första tjänsten inom digital nattillsyn. Tidigare har Eric jobbat i ledande positioner internationellt med IT-baserad sjukvård.

– Jag ser en unik möjlighet att utveckla Mindcare till en ledande tjänst inom välfärdsteknologi och e-hälsa. Mindmancer är ett fantastiskt spännande bolag med en unik teknologi och mycket kompetent personal och ledning, avslutar Eric Pettersson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>