Mindmancer planerar förvärv inom e-hälsa
Hem NYHETER Mindmancer planerar förvärv inom e-hälsa

Mindmancer planerar förvärv inom e-hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Mindmancer planerar förvärva e-hälsobolaget JoiceCare AB. Med förvärvet blir Mindmancer den största aktören inom nattillsyn som är en e-hälsotjänst riktad till hemtjänst och vårdbolag.

Bolagen har nu startat en exklusive så kallad due diligence-process inför slutförandet av förvärvet. I samband med detta kommer Mindmancer kalla till en extra bolagsstämma för att be om ett mandat till styrelsen att öka tillväxttakten samt genomföra förvärvet.Due-Diligence1

Vad innebär detta? – Mindmancers moderna teknologi kombinerat med JoiceCares kunskap och kunder gör att vi bedömer att detta blir en bra matchning då vi tillsammans kommer lyckas bättre än var och en för sig, säger Johnny Berlic, vd på Mindmancer AB.

Hur ser ni på utvecklingen framåt? – E-hälsa likt våra andra tjänster har en stark tillväxt i Sverige och en stor potential på den globala marknaden. Därför är det hög tid att satsa nu. Vi kallar inom kort till en extra bolagsstämma för att få mandat att exploatera vidare på e-hälsa genom förvärvet samt nysatsning på strategisk försäljning och förstärkning av vår marknadsföring. Vår strategi öppnar nu för möjligheten att växa organiskt och med förvärv. Denna kombination bedömer vi kommer ge oss en helt annan tillväxttakt än tidigare, avslutar Johnny Berlic.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>