Hem NYHETER Monica Hennum ny Head of Product Management på Pulsen Omsorg

Monica Hennum ny Head of Product Management på Pulsen Omsorg

Publicerat av: Redaktionen

I början på veckan fick Pulsen Omsorg förstärkning av Monica Hennum som efter många år i branschen tillträdde rollen som Head of Product Management i bolaget.

Monica Hennum ny Head of Product Management på Pulsen Omsorg 2

Monica Hennum är ny som Head of Product Management på Pulsen Omsorg.

Monica kommer närmast från CGI och brinner för välfärd och omsorgsfrågor.

Digitaliseringen av Sveriges vård och omsorg är en fråga som aktualiseras mer för varje dag. Pulsen Omsorg levererar stöd till både privata och offentliga vårdgivare genom både tjänster och lösningen Combine. Just nu pågår en omfattande transformering av systemet som kommer resultera i Sveriges modernaste lösning för omsorg.

I början på veckan tog Pulsen Omsorg ett stort kliv mot att bli en ännu starkare partner i kundernas digitaliseringsresor genom rekryteringen av Monica Hennum. Hon går in i rollen som Head of product management, och kommer med sin gedigna kompetens ansvara för produktvision och strategier.

– På Pulsen kommer jag ha ansvar för produktverksamheten och tillsammans med mina kompetenta kollegor säkerställa att vi har det mest effektiva stödet på marknaden. Digitalisering får inte ske bara för sakens skull. Det är ett medel för att användarna ska få bästa möjliga arbetsverktyg – och som i slutändan ska gynna medborgarna. Där kan vi som partner stötta kunderna med våra produkter och tjänster, säger Monica Hennum.

Monica har lång erfarenhet av branschen och kommer närmast från CGI, där hon under tolv år arbetat i flera olika roller, senast som ansvarig för produktstrategi. I botten är hon socionom med ett stort intresse för välfärd och omsorgsfrågor. Tack vare hennes bredd ser hon kundernas behov ur ett helhetsperspektiv.

– Jag brinner för att varje medborgare ska få den hjälp de behöver. Jag har jobbat operativt ute i verksamheten och hoppas kunna bidra med mina kunskaper från verksamheten kombinerat med min erfarenhet inom utveckling av verksamhetssystem. Jag ser fram emot att sätta mig in i kundernas utmaningar tillsammans med mina Pulsenmedarbetare, säger Monica.

– För att kunna bygga upp ett digitalt välfärdsland är det viktigaste att vara lyhörd inför var kunderna befinner sig och att kunna sätta in rätt stöd i rätt tid. Monica har lång erfarenhet från branschen och kan bidra med mycket kunskap till våra kunder. Det känns väldigt roligt att välkomna Monica till Pulsen Omsorg, och hennes engagemang för omsorgsverksamhet gör att hon passar perfekt in hos oss, säger Magnus Skebäck, vd Pulsen Omsorg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>