Natalben Gravid E-learning. Utbildning och hjälpmedel för apotekspersonalen
Hem NYHETER Natalben Gravid E-learning. Utbildning och hjälpmedel för apotekspersonalen

Natalben Gravid E-learning. Utbildning och hjälpmedel för apotekspersonalen

Publicerat av: Redaktionen

Natalben Gravid e-learning är en utbildningsfilm för apotekspersonalen och skall vara ett hjälpmedel i dialogen med kunden.

Natalben Gravid E-learning. Utbildning och hjälpmedel för apotekspersonalen 2Natalben Gravid e-learning innehåller information om de viktigaste näringsämnena under graviditeten för kvinnans välmående och fostrets utveckling. Filmen tar upp betydelsen av aktiv folsyra i ett näringstillskott till gravida kvinnor. Alla kvinnor som är eller planerar att bli gravida rekommenderas ett extra tillskott av folsyra för att minska risken för ryggmärgsbråck hos fostret. Det många inte vet är att det kan vara av betydelse vilken typ av folsyra kvinnan tar.

Natalben gravid innehåller fjärde generationens Aktiva Folsyra Quatrefolic

Quatrefolic är direkt aktiv och behöver inte omvandlas i kroppen för att användas. Detta innebär att Natalben Gravid kan hjälpa alla gravida kvinnor att tillgodogöra sig folsyran fullt ut..

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>