Hem NYHETER Nordic Innovation uppmärksammar ADDI Medicals digitala lösning i kampen mot COVID-19

Nordic Innovation uppmärksammar ADDI Medicals digitala lösning i kampen mot COVID-19

Publicerat av: Redaktionen

Ända sedan nyheten om coronaviruset och COVID-19 spreds globalt har nordiska företag arbetat hårt med att utveckla innovativa lösningar som ett svar på riskerna och utmaningarna som COVID-19 har medfört.

Nordic Innovation uppmärksammar ADDI Medicals digitala lösning i kampen mot COVID-19 3Nordic Innovation har skapat en digital katalog som visar upp några av de senaste innovativa lösningarna från nordiska bolag som alla kan användas i kampen mot COVID-19. Där kan ni läsa mer om ADDI Medicals lösning HOPE Corona som förenklar kommunikationen genom övervakning i hemmet och fjärrfeedback.

https://www.nordicinnovation.org/2020/digitala-halsolosningar-fran-norden-covid-19

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>