Hologic lanserar två nya tester för luftvägsinfektioner
Hem COVID-19 Ny Hologic lansering: två nya tester för luftvägsinfektioner

Ny Hologic lansering: två nya tester för luftvägsinfektioner

Publicerat av: Redaktionen

Lagom till att norra halvklotet bereder sig på nästa influensasäsong lanserar Hologic två nya analyser för respiratoriska virusinfektioner.

Det gäller dels Panther Fusion SARS-CoV-2/Flu A/B/RSV assay, dels Novodiag RESP-4 molecular diagnostic test.

Båda analyserna detekterar och differentierar fyra av de vanligaste luftvägsvirusen där de kliniska symtomen kan vara svåra att särskilja: SARS-CoV-2, influensa A, influensa B och RS-virus (respiratory syncytial virus).

Hologic lanserar två nya tester för luftvägsinfektionerPanther Fusion SARS-CoV-2/Flu A/B/RSV assay är en högpresterande kassettbaserad analys som körs på det helautomatiska Panther Fusion-systemet med hög genomströmning.

Novodiag RESP-4 körs på Novodiag-systemet, den helautomatiska lösningen för molekylär diagnostik som levererar on-demand-testning för infektionssjukdomar och antimikrobiell resistens.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>