Inbjudan till webinar om QuickMIC®
Hem EVENEMANG Inbjudan till webinar om QuickMIC-systemets

Inbjudan till webinar om QuickMIC-systemets

Publicerat av: Redaktionen

Gradientech bjuder in till ett direktsänt webinarium den 29 juni 2022 kl. 14:00 (CEST).

Aktuell utvecklingen inom nästa generations testning av antibiotikaresistens (AST) och QuickMIC-systemets prestanda kommer att presenteras.

Inbjudan till webinar om QuickMIC®QuickMIC levererar pålitliga precisa AST-resultat inom 2-4 timmar och är därmed det snabbaste systemet för fenotypisk testning av antibiotikaresistens hos sepsispatienter. Lär dig mer om Gradientechs QuickMIC-system och hur det kan förbättra dagens diagnostik och därmed vården av patienter.

Tre välrenommerade talare kommer att berätta om sina insikter hur vi kan använda nya innovationer för snabb testning av antibiotikaresistens i kliniken.

Vi kommer också att diskutera betydelsen av ny teknologi för mikrobiologer, de behandlande läkarna och de kritiskt sjuka sepsispatienterna.

Tid: 29 juni 2022 kl. 14.00 -15.00 (CEST)

Talare:

Jeffrey M. Bender, MD
Docent i pediatrik | Pediatriska infektionssjukdomar | Medicinsk mikrobiologi | Barnsjukhuset Los Angeles, USA

Holger Rohde, MD
Medicinsk mikrobiolog | Prof. Molecular Microbiology | Institutet för medicinsk mikrobiologi, virologi och hygien | University Medical Center Hamburg-Eppendorf, Tyskland

Christer Malmberg, PhD
Chefsforskare | Gradientech, Sverige

Anmäl dig till seminariet på vår webplats här

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>