Hem NYHETER Ny intelligent trygghetslösning för äldreboenden

Ny intelligent trygghetslösning för äldreboenden

Publicerat av: Redaktionen

Trygghet för boende, personal och anhöriga.

Ny intelligent trygghetslösning för äldreboenden 2

Nya BESTsenior ger möjligheter till trådlös larmhantering och anpassning av lösningen helt efter verksamhetens behov.

Marknadens mest kompletta lösning har nu blivit ännu flexiblare. Med helt nya möjligheter till trådlös larmhantering kan man nu anpassa lösningen helt efter verksamhetens behov. Välj funktioner och säkerhetsnivå och skapa en kostnadseffektiv lösning.

Marknadens högsta driftsäkerhet för trygghetslarm inom äldreboenden.

BESTsenior är en lösning för larm och assistans inom äldrevården. En lösning som garanterar att larm alltid går fram även vid avbrott i mobilnät, wifi, molntjänster eller elnät. Med denna fullt övervakade lösning kan boende, personal och anhöriga alltid känna sig trygga.

Exakt positionering av boende och personal på äldreboende.

Att exakt se vem som behöver hjälp, var hen befinner sig och i realtid få information om dennes förflyttningar på avdelningen är ett mycket bra hjälpmedel för att snabbare kunna undsätta personen. Funktionen som finns i trygghetslösningen visas i klartext i vägg- och takdisplayer samt i personalens smartphones. Man kan även följa avdelningens alla larm på avdelningsplanen i översiktsskärmen.

Trådlösa enheter ökar tryggheten.

Med de många trådlösa tillbehören kan man snabbt och enkelt öka tryggheten där det bäst behövs. Golvlarm, sänglarm, dörrlarm, avvikelselarm och tillsynskamera är några av alla trygghetshöjande enheter som finns i lösningen.

Digital kommunikation på moderna äldreboenden.

Mjukvaran i BESTsenior trygghetslösning gör det möjligt att få all relevant information direkt i personalens smartphones. Larmhantering, uppgiftshantering och administrering – snabbt, tydligt, enkelt och smart.

Tryggare äldreboende och effektivare arbetssätt.

Mjukvaruplattform, mobil larmhantering, NFC, trådlösa larmenheter, tillsynskameror, loggar och smartphones. Hjälpmedlen och lösningarna kan låta krångliga, men vi lovar att vår lösning är långt ifrån krånglig. Faktum är att vår trygghetslösning för äldreboende är både smart och intuitiv, vilket gör den enkel att förstå, komma igång med och använda.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>