Nya roller inom Nkcdb!
Hem HÄLSA Nya roller inom Nationellt kunskapscenter för dövblindfrågor!

Nya roller inom Nationellt kunskapscenter för dövblindfrågor!

Publicerat av: Redaktionen

Sedan den 1 juli är Helene Engh ny verksamhetschef för Nationellt kunskapscenter för dövblindfrågor (Nkcdb).

Helene har tidigare varit biträdande verksamhetschef för organisationen och även varit ansvarig för de socialkurativa frågorna.

Ny biträdande verksamhetschef är Caroline Lindström, som även arbetar som specialpedagog på Nkcdb.

Den 1 augusti började Emma Varga arbeta i verksamheten. Hon kommer ha ansvar för de socialkurativa frågorna och fokusera mycket på våra utbildningar. Emma har tills nu arbetat som kurator i Region Örebro län och också varit medlem i Nkcdbs resursgrupp för socialkurativa frågor.

Nya roller inom Nkcdb!

Nkcdb team

Den 7 september arrangerar Nkcdb ett webbinarie där Helene Engh och Elisabeth Lagerkrans på Socialstyrelsen kommer att prata om Nkcdb:s uppdrag och ha tankar kring framtiden.

Du hittar länk till webbinariumet samt en artikel om Helene på vår webplats: www.nkcdb.se.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>