Sectra vinner kontrakt för sin helhetslösning
Hem TEKNIKSECTRA Sectra vinner nu kontrakt för sin helhetslösning

Sectra vinner nu kontrakt för sin helhetslösning

Publicerat av: Redaktionen

Medicinteknik- och cybersäkerhetsföretaget Sectra kommer att leverera sin helhetslösning för medicinsk bildhantering som en molntjänst för medicinsk diagnostik, Sectra One Cloud, till en amerikansk vårdgivare som vårdar miljontals patienter i flera regioner i USA.

Sectra kommer som ensam leverantör leverera och monitorera infrastrukturen från början till slut genom en molntjänst där Sectra tar helhetsansvar över såväl teknik som drift.

Sedan tidigare har en lösning för oftalmologi implementeras och i tillägg till den kommer helhetslösningen initialt att användas inom radiologi.

På sikt kommer den även att användas inom patologi, kardiologi och ortopedi. Molntjänsten kommer att driftas i Microsoft Azure genom ett underleverantörsavtal med Microsoft som hanteras av Sectra.

Sectra vinner kontrakt för sin helhetslösning– Hälso- och sjukvården är under stor press för att upprätthålla patientkvalitéten och samtidigt balansera växande finansiella och personalrelaterade utmaningar, säger Isaac Zaworski, vd för Sectra i USA. Oavsett storlek eller infrastrukturella utmaningar fokuserar Sectra på att minska kostnaderna och komplexiteten för traditionella lösningar på plats med mycket skalbara, högpresterande helhetslösningar för medicinsk bildhantering som en tjänst. Vi ser mycket fram emot att få vara en del i att förverkliga deras strategi för en enhetlig bildhantering samtidigt som de fokuserar på att öka kvaliteten och hållbarheten i sin organisation.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>